Alt Shevils tar i blir rost opp i skyene, både av presse og av publikum.

De har skapt seg et eget parallellt univers i moshpiten hvor drivet til Helmet, energien til Refused, tyngden til Melvins, intensiteten til Fugazi og aggresjonen til Rage Against The Machine møtes for en kaffetår, alternativt wall of death. I denne helvetesgryta foredler bandet sine inspirasjonskilders dråper med stor autoritet.

Shevils er kjent for sine intense og eksplosive konserter. Hardcorebandet besitter en fascinerende karisma og utstråling, og live er det som å få en knyttneve i fjeset og magen samtidig, på en GOD måte. Utsagn som «WTF?!» og «Åfyttihelvette!» kombinert med oppsperrede øyne og/eller hakeslepp er vanlige observasjoner i kjølvannet av en konsert. Shevils har spilt med blant annet Kvelertak, Shining og Buzzcocks.

Denne gang har de også med seg et aldri så lite hjertesukk. Vil by:Larm får rett når de sier at rocken er i ferd med å dø, spør de.

Så langt på turneen har de blitt godt tatt i mot, både av arrangører og av publikum, men dessverre er oppmøte på konsertene altfor dårlig.

Kan en forvente at folk sjekker ut nye ting når festivaler og media onanerer til gamle stjerner? Har de ikke et ansvar for å løfte frem den gode musikken som lages nå? Eller er det sånn at penger er motivet?, lurer de på.

Jeg sier; føkk trender, og gå og opplev den ekte musikken, og opplev bandet NÅ, før det er for sent. Shevils spiller nemlig med livet som innsats!