Pstereo går av stabelen i Trondheim 18.-20. august, og i dag ble nok et navn sluppet til årets festival: Veronica Maggio!

Festivalen skriver:

Veronica Maggio er tilbake for fullt når hun 17. mars slipper sin nye singel «Den första är alltid gratis». I mai gir den skånske popyndlingen ut sitt femte album, og topper det hele med et heidundrende sceneshow på Pstereo.

På repertoaret har hun hits som «Måndagsbarn», «Hela huset», «Satan i gatan» og «Jag kommer» fra fire tidligere album. Disse praktverkene har skjenket henne fem Grammis, to P3 Guld, tre Rockbjörnen og tre Gaffa-priser. Som om ikke det var nok ble hun tildelt den kledelige prisen «Årets bästa liveakt» på P3 Guld – stemt fram av publikum – noe som gir en pekepinn på hva vi har i vente når hun kommer til Trondheim i sommer.

Ifølge Svenska Dagbladet er hun en «popstjärna ut i fingerspetsarna», noe popsoulen på debutalbumet «Vatten och bröd» (2006) og oppfølgeren «Och vinnaren är...» (2008) underbygger til de grader. Uttrykket utviklet seg i en noe annen retning på de to kommende albumene «Satan i gatan» (2011) og «Handen i fickan fast jag bryr mig» (2013), men også her evner hun å forene popsjangre i et tilgjengelig og eksepsjonelt fengende uttrykk.

Som artist er Maggio den sanne entertainer. Energien står i taket fra første stund, og grepet slippes ikke før showet er over. Selv på sine mest nedpå låter evner hun å dra med seg publikum på allsang, og når stemninga øker i takt med tempoet på sine største hits er det et kunststykke å holde seg i ro. Vi ser fram til å danse med den svenske popartisten når hun kommer til Pstereo i sommer, og vi gleder oss til å gjøre ventetiden enklere når hun slipper album i mai!