Fargerike Steel Panther har for vane å selge ut konsertene sine her til lands - senest Sentrum Scene i mars 2015. Det norske publikummet får rett og slett ikke nok, så 18. september vender bandet tilbake!

Steel Panther har for lengst erobret verden med sin misjon om å spre hardrock og herpes, og er kjent for sitt vanvittige låtrepertoar og sceneshow. De slo for alvor igjennom med albumet Balls Out i 2011, og slapp suksessoppfølgeren All You Can Eat i 2014. I forbindelse med den turnéen tok vi en prat med bandets bassist Lexxi Foxx, som kunne fortelle at tittelen henspeiler på å få så mye ut av livet som overhodet mulig:

«Det er alt, det er det beste! Det er derfor vi tok Leonardo DiCaprios maleri ("Det siste måltid" av Leonardo da Vinci. Red. Anm) og la til ting, for de hadde ikke det ustyret vi har i dag, som data og internett, så vi la til ting som manglet i maleriet og gjorde det enda bedre!» Han legger til at "All You Can Eat" er som når man går til en buffet og man bare: «Oh shit, se på alt dette! - Det betyr ikke nødvendigvis bare alt av mat, men narkotika og sex og damer og liv! LIV! Alt du kan spise! Du er så heldig at du er i live, så lev for faen! Lev-lev-lev-levlev! Du aner ikke om dette er din siste dag, så "Party Like Tomorrow Is The End Of The World"!»

Steep Panther har også turnért med storheter som Def Leppard, Mötley Crüe og Judas Priest de siste årene, og har nettopp sluppet liveplata Live from Lexxi’s Mom’s Garage!Billetter i salg fredag 4. mars kl. 09.00.