Den tungt tatoverte sørstatsrapperen Yelawolf ga ut sitt debutalbum allerede i 2005, men det var først med mixtapen «Trunk Music» i 2009 han virkelig markerte seg som en kommende stjerne. Selveste Eminem signerte ham til Shady Records, og i 2011 kom albumet «Radioactive» til blandet mottagelse selv om BBC bl.a. skrev «When he’s in his element-ruling over frenetic beats with rhymes that cut right to the bone, it’s clear that Yelawolf’s star is sure to shine for the foreseeable».

I 2015 var Yelawolf tilbake i knallform med det fantastiske albumet «Love Story», hvor han var tilbake i førersetet, og beviste at han er den mest interessante karakteren i rapsumpen. Han fikk også en hit i Norge med låta «Till It’s Gone».

Han er kjent som en fantastisk liveartist, og fikk 9/10 av Musikknyheter da han besøkte Oslo i november 2015: «En overbevisende maktdemonstrasjon».

På scenen gir Yelawolf 100% hver gang, og det er bare å glede seg til det som garantert blir nok en forrykende konsert. Pop the trunk!Billetter i salg nå!