Empty Bottles Broken Hearts spiller country av den virkelig gamle skolen, inspirert av 50-og 60-tallet og storheter som George Jones, Kitty Wells og Loretta Lynn. Bandet har med dette staket seg ut en egen kurs innen den norske countryfloraen som best kan beskrives som neo-honkytonk, og som står i sterk kontrast til den alternative countryen og bluegrassen som lenge har preget storbyscenen.

De forteller historier om ensomhet, mislykket kjærlighet, drikking og knuste drømmer.

Imorgen slipper de albumet Too Little Too Late, en plate som til tross for at den er spekket med tåredryppende tekster, gir deg lyst til å jekke en pils og glemme alle bekymringer.

Bandet har stått på scenen på alle de store, norske countryfestivalene som Seljord, Vinstra og Breim, men har sitt kjernepublikum i landets største byer og har levert legendariske klubbkonserter på alt fra Crossroad og Last Train i Oslo til og Cementen og Garage i Stavanger og Bergen.

Nå kan også du få oppleve dem live! Du kan nemlig vinne billetter til deg og en venn til lørdagens releasekonsert på Garage i Bergen, konserten på Cementen i Stavanger 15.april, eller 29.april på Internasjonalen i Oslo.

I tillegg kan du vinne Too Little Too Late på LP!

Det eneste du trenger å gjøre, er å tagge en venn du vil ta med deg på konsert i kommentarfeltet.

Vi trekker ut to heldige vinnere i løpet av morgendagen.