Bruce Springsteen & The E Street Band gjør ytterligere to konserter i Norge til sommeren med «The River Tour», nærmere bestemt Frognerparken og Granåsen Arena.

Konserten på Ullevaal Stadion solgte ut umiddelbart, og det ble stor rift om billettene. At Bruce Springsteen gjør to konserter til, på noen av landets største og mest kjente landemerker, er helt unikt. Ikke minst vil det være særdeles kjærkomment blant hans norske fans.

Bruce Springsteen er godt i gang med sin kritikerroste turné «The River Tour». Dette er hans første turné på to år. Turnéen, som har fått sitt navn i forbindelse med markeringen av albumet «The River» som har 35-årsjubileum, ankommer Ullevaal Stadion 29. juni (UTSOLGT!), og nå Frognerparken i Oslo 28. juli og Granåsen Arena i Trondheim 26. juli.

Bruce Springsteen har gang på gang solgt ut Norges største arenaer og totalt solgt hundretusenvis av billetter. Vi gleder oss enormt til å se Bruce Springsteen gjøre tre konserter i Norge; en konsertserie som garantert vil skrive seg inn i historiebøkene.


Billettsalget til konserten i Granåsen Arena starter fredag 15. april, kl 09:00 - via Ticketmaster.no

Billettsalget til konserten i Frognerparken starter mandag 18. april, kl 09:00 - via Ticketmaster.no