Lovespeake tok springfart inn i 2016 med debut-singlene ’DNA’ og ‘Tightrope’ i lomma og har allerede rukket å prege den internasjonale bloggosfæren, radiostasjoner i hele Norge, USA, Europa og vært utvalgt til noen av Spotify’s mest innflytelsesrike spillelister i Nord-Amerika, England, Asia, Europa og Skandinavia. Lovespeake har rukket å få over 700,000 streams på nett siden januar og debutsingelen ’DNA’ var listet i seksten uker på NRK P3. Nå står nok en single for tur før debutalbumet endelig slippes: den lekne gladlåta ’Dreamer’.



Hjernene bak Lovespeake, Alexander Pavelich (Pav) og Andrew Murray (Baya), var tidligere kjent som duoen bak indierockerne Eye Emma Jedi - det eneste bandet med 6 av 6 singler listet på NRK P3. Med hyppig rotasjon hos Amazing Radio, BBC, XFM og radiostasjoner verden rundt, rakk Eye Emma Jedi over 100 konserter i Europa innen sine første leveår. Eye Emma Jedi spilte på blant annet Øya, Hove, The Great Escape, Reeperbahn Festival og tre konserter på Rockefeller innen bare ett år. De var også det første bandet som Øyafestivalen booket uten å ha blitt sett eller hørt før.

Debutalbumet DNA er ute 22. april via Toothfairy, med påfølgende turné på utvalgte norske festivaler i sommer og albumturné til høsten i Norge, England, Tyskland og USA. Covertart til albumet ser du øverst i artikkelen.


Tracklisting:

1. DNA 3:52
2. Tightrope 2:56
3. Dreamer 3:32
4. Sundive 3:25
5. U 4:02
6. Fall In Love 4:33
7. Every Day Electric 3:14
8. Stuck To The Track 3:24
9. Can You Feel The Love? 4:33
10. Hello 3:34