Rockefellers 30-årsjubileum fortsetter med en riktig godbit: Legendariske Madness spiller på Rockefeller i oktober, deres første klubbkonsert siden Chateau Neuf i 1980!

– Dette ikoniske bandet har vi drømt om å ha på vår scene i 30 år, og endelig lyktes vi! I samarbeid med Live Nation har vi klart å booke legendariske Madness til Rockefeller. Betegnelsen eksklusiv intimkonsert har vel aldri passet bedre, sier bookingmedarbeider Vegard Engelsvoll.

De britiske poplegendene i Madness kommer til Norge, og vil gjøre sin første konsert på Rockefeller noensinne. Bandet står bak klassiske hits som «Our House», «House of Fun» og «Baggy Trousers», og har i tillegg blitt skrytt opp i skyene for deres to seneste album «The Liberty of Norton Folgate» (2009) og «Qui Qui Si Si Ja Ja Da Da» (2012).

Dette er som nevnt første gang de gjør en klubbkonsert her til lands på 36 år, i tillegg til at de spilte på Øyafestivalen i 2009. I 2012 gjorde de en bejublet opptreden på taket på Buckingham Palace i forbindelse med en jubileumskonsert for Dronning Elizabeth.
Vokalist Suggs og resten av bandet er kjent for sine unike liveopptredener, og vil by publikum på en kveld med massive hits!Rockefeller lørdag 1. oktober Billetter i salg fredag 13. mai kl. 09.00.