Den 16. mai blir det musikkfest på Lille Ole Bull! Nye og evigunge artister fra Bergen kommer for å rocke dagen før dagen. Dette blir en klar hjemmeseier og en høylytt musikalsk helaften fra kl.21:00 til du bør gå hjem. SIMON DANCASTER er kveldens konferansier. Han leder oss gjennom kvelden med kløkt, forstand og kanskje et par slam-poetiske innslag du vil huske til Dovre faller.

MK’S MARVELLOUS MEDICINE - trioen som gir folk bakoversveis og hakeslepp over hele landet er tilbake på Lille Ole Bull. Sist trioen spilte på Lille Ole Bull var det utsolgt. Bandleder Marie Kristin blir hyllet for sitt gitarspill av blant annet Dagbladet.

JØRGEN SANDVIKS PERMANENT VACATION - Landets yngste veteran Jørgen Sandvik er mest kjent fra Real Ones. Nå er han her med sitt eget band, kremlaget Permanent Vacation. De spiller frisinnet blues for moderne mennesker.

GJENNOMSLAG er bergensrock med stor B. Med albumene Klare linjer og Dyr i drift bidro bandet til å sette byen på rockekartet. Bandet hylles av nye helter som Fjorden Baby!

Det energiske poppunk-toget FASIT er i vinden om dagen og er for tiden listet på P3 med Leave It. Dette er deres andre singel på rappen som blir listen på kanalen. Gutta spilte på by:Larm og de var også en av de tre finalistene i Årets Urørt.

VÖÖDÖÖ drar deg med inn i en deilig svevende alternativ rockeverden med intense toner og melodiøse rytmer med tung sjel! Med knallharde slag og drivende bass i bunn, toppet av vakre sjelfulle melodier tar de deg med på en reise som garantert vil gi deg frysninger i headbanger-delene!

Foto: Trude Brun Wilhelmsen