The Avalanches kommer til Øya i sommer, med sin herlige sjangermiks. De spiller i Sirkus torsdag 11. august, samme dag som blant andre PJ Harvey, Jamie xx, Mastodon, The Kills, Stormzy, Floating Points, Julia Holter, Amanda Bergman og mange andre.

THE AVALANCHES (AU) – torsdag 11. august
Australske The Avalanches slo igjennom med debutalbumet Since I Left You i 2000. I omtrent 10 år har de jobba med en oppfølger. Den lange ventetida har medført en voldsom mengde ulike rykter og forventninger. Det er ikke tvil om at mange er sultne på ny musikk fra denne gjengen. Når de nå legger ut på veien igjen, kan det jo hende du får høre en del av det de har jobba med.
The Avalanches hadde utspring i Melbournes pønkscene, men innen de valgte dette navnet hadde interessen for elektronika, hiphop og pop blitt tydelig i musikken. Medlemmene blanda stilarter og uttrykk på en herlig uhøytidelig og uredd måte. Since I Left You er kjent som et av de beste albuma fra sin periode, og er kåra til et av de beste australske albuma noensinne.

Bandet har turnert med Beastie Boys og Beck, og de har remixa Belle & Sebastian, Franz Ferdinand, Badly Drawn Boy, Manic Street Preachers og andre.