Tom Odell slipper sitt neste album Wrong Crowd 10. juni, og allerede har singelen Magnetised (se video nederst i artikkelen) laget bølger med sin EDM-flørt. I dag ble det også offentliggjort at Odell endelig kommer tilbake til Oslo og Rockefeller i høst, nærmere bestemt 21. november.

Atomic Soul skriver:

I løpet av sine 25 år har briten allerede hatt stor suksess. Han har rukket å vinne en Brit Award, Songwriter of the Year og blitt inkludert i BBCs Sound Of 2013. Hans energiske sceneopptreden, fantastiske låtskrivertalent, og det faktum at han har sin faste plass bak pianoet, gjør at han ofte sammelignes med store navn som Elton John, Coldplay, Jeff Buckley og David Bowie. Da Lily Allen signerte han til sitt plateselskap i 2011 var det nettopp Odells Bowie-liknende sceneopptreden hun bemerket seg.

Sommeren 2013 slapp han debutalbumet «Long Way Down», og det innfridde til de skyhøye forventingene da det gikk rett til topps på listene og solgte til platinum i hjemlandet Storbritannia. Dagbladets anmelder trillet en femmer på terningen og beskrev albumet som ”klassisk pianopop av edleste merke” og mente at han var et ”supertalent som puster Elton John i nakken”. Singelen «Another Love» har solgt til både gull og platinum, og har 85 millioner avspillinger på Spotify.

Tiende juni slipper han endelig sitt oppfølgeralbum «Wrong Crowd», og med tanke på hans tidligere bragder er det bare å glede seg.Billetter kommer for salg fredag 27. mai, kl. 09:00.