Highasakite har litt av en sommer foran seg. Ikke bare headliner de Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock her i Norge, men de skal også spille på flere store internasjonale festivaler. Blant disse finner vi Latitude, Roskilde, Hurricane, Bråvalla og Southside.

I tillegg er det nå også bekreftet at Highasakite er klare for selveste Glastonbury Festival i slutten av juni, og havner dermed på samme plakat som Muse, Adele og Coldplay, og deler William's Greene-scenen med blant annet Frightened Rabbit, The Temperance Movement og Yak.

Highasakite sier i en kommentar:

"Det er selvfølgelig en stor ære å få spille på en så stor og anerkjent festival som Glastonbury, som alltid stiller med en line-up i egen klasse. Og det er veldig gøy for oss å komme tilbake til England etter at vi kom hjem fra en vellykket turné der for et par dager siden. Målet har jo alltid vært å spille på de største festivalene i Europa, så å ha festivaler som Glastonbury, Roskilde og Latitude samme sommer føles veldig bra!"

Highasakites nye album, Camp Echo, gikk denne uka rett inn på førsteplass på Norges offisielle salgsliste, VG-lista.
Bandets forrige album, Silent Treatment, har i skrivende stund nådd fantastiske 113 uker totalt på samme liste, samtidig som singelen Golden Ticket ligger på førsteplass på den norske radiolisten for andre uke på rad.(foto: LasseFløde)

Sjekk Glastonburys offisielle sider her.