Angel Olsen er tilbake, først med nytt album over sommeren, deretter med konsert på John DEE 21. oktober!

Olsen fikk strålende kritikker for sitt forrige album «Burn Your Fire For No Witness». VG ga plata terningkast 5 og skrev: «Kjør tung referanseorientering i indiefuruskogen. Her kan målposten krysspeiles mellom Moldy Peaches, PJ Harvey og Lee Hazlewood», mens Dagbladet ikke var noe snauere: «Angel Olsen lykkes med alt hun forsøker seg på.»

Sist Olsen var i Norge var i 2014, da hun spilte på Øya og på et smekk utsolgt Mono: Gaffa skrev om sistnevnte: «Angel Olsen tar for seg fra hele den følsomme folk-rockhistorien. Fra referanser til femtitalls-country- og rockelegender, via 60-talls folkeblomster, 70-tallssyre og 90-tallets grønsjbølge. Alt gjort med nok nåtidig tilstedeværelse til at den tradisjonelle musikalske drakten ikke blir satt, men sitter desto bedre.»

På Olsens kommende album «My Woman» er hennes avvæpnende og tidløse stemme er enda tydeligere i front. Plata er produsert av Justin Raisen (Charli XCX, Sky Ferreira, Santigold), og inneholder en klassisk A- og B-side, der side A har mer pop-/rock-orienterte låter med punch, mens side B har lengre og mer nedpå låter.

Første smakebit fra det kommende albumet:Billetter i salg onsdag 8. juni kl. 10.00.