Skotske Twin Atlantic er stolte av å kunne offentliggjøre releasedato til sitt nye album GLA et album som virkelig definerer gutta som et britisk rockeband. Og for å feire nyheten, er de nå ute med sin splitter nye singel No Sleep. Låten finner du på digitale plattformer.

Det er her vi kommer fra. Det er dypt forankret i vårt DNA og ikke minst i våre kunstneriske visjoner. Det er tid for å omfavne istedenfor å vende ryggen til det. Dette albumet er våre refleksjoner rundt hvordan det er å komme fra en by i multikulturulismens frontlinje, både fremadskuende og med en fornemmelse for fellesskap, men samtidig med en mørk og hard historie. Vi har endret vår tilnærming til låtskriving og innspilling. Vii har snudd på idéen om hva et rockband er, for å gjenvinne rockemusikken. For å gi folk noe ekte rock igjen. Det blir ikke mer ekte end Glasgow. Vi har endelig laget den platen vi alltid har ønsket å lage, forteller vokalist Sam McTrusty.

Bandet, som er plukket ut til å være sommerens soundtrack hos Eurosport, spiller på flere av de store europeiske festivalene i sommer, og 9. september kommer altså det nye albumet GLA. Albumet kan forhåndsbestilles via hjemmesiden til bandet allerede nå.



Hjemmeside (bestill platen her)