Mando Diao sin musikalske reise har brakt dem fra rock til folkemusikk, elektronisk pop og tilbake igjen til rock. På sine ti år har de etablert seg som et av Sveriges største rockeband. Tirsdag 9. august inntar de Oslos nye utescene Sukkerbiten med sitt energiske og fengende liveshow.

- Dette blir en greatest hits-kveld og energifylt opplevelse for publikum sier Kjersti Vikør, aktivitetsleder på Sukkerbiten.

Mando Diao har alltid gått sine egne veier, der de har fulgt sin artistiske visjon og egne interesser. Veien har aldri vært rett og de fortsetter å utforske nye områder. Med denne oppskriften har de holdt det gående i ti år, utgitt en rekke kritikerroste album og solgt over 1,5 millioner album.

Omtalt som ”Sveriges kaxigaste” band og med massiv omtale fra turneer, har de hatt internasjonal suksess og fått status som stilikoner, reist verden rundt og spilt over 1000 konserter i 30 land.

Band kommer og går, men Mando Diao har holdt det gående og skal nå by opp Oslo til en helaften med sin energiske rockepakke. På Sukkerbiten vil Mando Diao gi publikum et høyenergisk tilbakeblikk på tidligere utgivelser, samt noen smakebiter på hva som kommer i tiden fremover.

Med seg har de det norske bandet MARATON som åpner kvelden. Maraton har nylig spilt inn sitt debutalbum- et verk som fanger og udødeliggjør bandets utstråling og elsk for den musikken de lager og utøver i en genre hvor pop møter rock. De beskriver selv at - musikken farges av en progressivitet som ikke lar seg binde av sjangerens ironiske kjetting.Portene åpner kl. 16:00
Maraton (Support) kl. 18:00
Mando Diao kl.19:30
Billetter i salg nå. Pris: 250 NOK + avg. Gratis inngang med Ukespass til Øyafestivalen (KlubbØya)