Among Colors har vært tilbake i studio, og 14.juni er de endelig klar med ny OG gammel musikk!

Singelen Mediocre er nemlig låten som markerer starten på bandet, og er faktisk den aller første de spilte live. Den har ligget i skuffen og godgjort seg til å bli et gitardrevet stykke pop i få-på-hjernen-segmentet.

Låten handler passende nok om akkurat det å modnes. Som ung voksen møter man forventninger og press både fra seg selv og de rundt, men livet lærer deg at det i de fleste tilfeller er helt ok å være middelmådig, sier bandet selv om den blodferske singelen.

Men når det kommer til musikk, vil ikke Among Colors levere middelmådighet. Når man da må gå i studio på studentbudsjett, kreves enorm innsats og kreativitet.

Vi ønsket egentlig å hyre inn et kor til innspillingen, men måtte spare på kronene. Produsent Fredrik Ingebrigtsen sendte dermed en og en av oss inn til mikken, med beskjed om å parodiere en tilfeldig artist. Resultatet er en låt med celebre "gjester" som Eddie Vedder, David Bowie, James Hetfield og Axl Rose, flirer de.

Among Colors startet som et tilfeldig samarbeidsprosjekt mellom fem musikkstudenter, høsten 2014. På kort tid har de markert seg som et spennende og solid band i undergrunnen av norsk musikk. Sjangeren er alternativ rock og pop som spenner mellom det drømmende og det hardtslående, og låtene utgjør et univers av kontraster og følelser.