Tromsøbandet The Northern Lies er endelig tilbake med nytt album. I den anledning tar de turen til Oslo for å spille konsert den 21.juni, nærmere bestemt på Uhørt.

Tre år har gått siden det kritikerroste debutalbumet "Midnight Medicine" og i 2016 serverer de fortsatt countryrock i god stil, men med flere spor etter bl.a. The E Street Band og Crazy Horse. Håndverket tar fortsatt utgangspunktet i Gene Clarks og Townes Van Zandts fortellerstil, men The Northern Lies har på ”White Desert Blues” i større grad definert sitt eget univers gjennom sin særegne arktiske Americana.

Musikken har røtter i et kjølig nordlig bakteppe, med såre melodier og mørke tekster. Mens ”Midnight Medicine” var preget av vakre ballader om frosne hjerter, viser ”White Desert Blues” et band som i større grad dras mot det dystre og melankolske, romantiske og fortvilte.
Vokalist Henry Johnsens ærlighet og nærhet er fortsatt like fengslende, og bandet har tatt større steg i måten de angriper både harmonier og arrangementer.
MARK STEINER & ODDRUN VALESTRAND er oppvarming.Gå ikke glipp av denne kvelden!
CC: 100,-
ID: 20-År