Biffy Clyro kommer tilbake til Norge for å besøke Sentrum Scene i Oslo og Stavanger Konserthus i høst etter et heseblesende og kritikerrost show på Bergenfest i sommer. Les vår anmeldelse
her

8. juli kommer skottene med oppfølgeralbumet til deres enestående dobbeltalbum ”Opposites” fra 2013 med deres syvende studioalbum ”Ellipses”. Vi har allerede latt oss slenge oss med på de første fantastiske singlene ”Wolves of Winter” og ”Animal Style” som lover godt for resten av det kommende albumet.

Som alltid har låtskrivingen startet med at vokalist/gitarist Simon Neil har jobbet intenst og intimt med Johnston brødrene James (bass) og Ben (trommer) i deres øvingslokale. Bandet har så spilt inn albumet i Los Angeles med produsent Rich Costey (Muse, My Chemical Romance, Sigur Ros).

Bandet sier selv at de har latt seg inspirer av alt fra Tears For Fears albumet ”Songs From The Big Chair”, til ARCA og Deafheaven. Lyrisk handler albumet om å hvordan og komme tilbake fra sine egne personlige problemer. Noe som kommer godt frem i deres første singel ”Wolves of Winter”.

Vi møtte Biffy Clyro i London. Les intervjuet her

Det er bare å glede seg til ett gjensyn med skottene i Oslo og Stavanger 31. oktober og 1. november.Billetter i salg fredag 1. juli kl. 09.00.

Foto: Oddbjørn Steffensen på Bergenfest 2016