Skrap er en eklektisk jazzduo bestående av Anja Lauvdal og Heidack Mobeck. De slapp nylig mini-EP’en Melkeveien på +3DB Records og er for tiden svanger med et bestillingsverk for selveste Molde Jazzfestival.

Superaktuelle Jenny Hval ,som nylig slapp singelen «Female Vampire», har remixet en av låtene. Mastret av Lasse Marhaug.Skrap søker motstanden i det eklektiske. Etter å ha forsket seg gjennom støyen og jazzens metoder arbeider duoen i dag med et sinnrikt og til tider kaotisk byggverk av populærmusikalske lydklisjéer, ispedd feltopptak og små komposisjoner, gjennomført, gjennomsyret og sammenbundet av improvisasjon. Mini-EPen ”Melkeveien 30000” er første smakebit på duoens nye musikk.

Anja Lauvdal og Heida Mobeck hører til en ny generasjon unge jazzmusikere som komplett overser sjangre, arenaer, formater og konvensjoner. I vår ferdigstiller de et bestillingsverk for Molde Jazzfestival i samarbeid med Trondheim Jazzorkester, de lanserer popbandet Broens første plate internasjonalt og turnerer med Skadedyr, et 12-manns stort ensemble bestående av et knippe av landets beste unge improvisatører.

Hør Jenny Hvals nye singel