Den spanske lo-fi skrangle-pop kvartetten Hinds slapp sitt debutalbum 'Leave Me Alone' tidligere i år via Lucky Number. Albumet ble hyllet av kritikere og fans verden over og bandet har blitt stemplet som en av de mest spennende nykommerne i år. De er kjent for sin joie de vivre, samt smittende og elegante skrangle-pop. Nå deler de sin nye musikkvideo til låta 'Warts'. Videoen er filmet i hjembyen Barcelona i den ikoniske Walden 7-bygningen. Pedro Martin-Calero står for regien og den er produsert av CANADA og Colonel Blimp. Det surrealistiske og fargerike visuelle uttrykket forteller en historie om en gutt som elsker en jente og bandet forstår at hun ikke er bra for han. Hun er en klassisk femme fatale.

Om låta og tematikken i videoen uttaler bandet:

“have you ever seen a couple that shouldn't be a couple? Have you ever seen your friend's girlfriend's warts before he does? In love like in war it aint no rules. And she knows. She knows it well... She is gonna beat him bad, but he only hears parabarabaraba"

Hinds leder an den yrende DIY indiescenen i Madrid og ble etter noen få singler plukket opp og støttet av toneangivende BBC Radio 1, BBC Radio 6 Music, NME, Guardian, Beats 1, Pitchfork, Rolling Stone, NME, FADER Stereogum, Gorilla vs. Bear og flere. Singlene 'Chili Town' og 'San Diego' klatret raskt til #1 hos Hype Machine. De besøkte Norge under By:Larm i fjor, spilte hele 16 konserter under SXSW og de har gjennomført sine første headlineturneer i USA og Europa. 19. august spiller de på Pstereo i Trondheim.

Til høsten fortsetter de sin massive turnévirksomhet med en ny runde i USA og Europa. I Norge stopper de i Oslo og spiller på Parkteateret 23. november.