Foto: akam1k3


Den syvende og siste låta og videoen fra Heisann Montebello, "Gunerius", slippes i dag. Samtidig inviterer Karpe Diem til tre uforglemmelige kvelder i Oslo Spektrum:

20. april 2017
21. april 2017
22. april 2017

Siden Chirag Patel og Magdi Ytreeide Abdelmaguid lanserte sitt Heisann Montebello-prosjekt med et spektakulært trippelslipp i november 2015, har de gitt ut til sammen sju låter og sju monumentale musikkvideoer. De har skapt engasjement, høstet lovord, nominasjoner og priser. Gjennom en utsolgt klubbturné og en innholdsrik festivalsommer, har de med all mulig tydelighet befestet sin posisjon som landets beste liveband. Anmelder-sekserne har haglet og allsangen runget – hele veien fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

Hver eneste av disse konsertene har åpnet med låta som nå blir Montebello-rekkas siste. Låta med tittel hentet fra et kjøpesenter i hjertet av hovedstaden.



Gunerius – bykjernens underdog, den mangfoldige stayeren, senteret Chirag og Magdi dro til for å fylle pennalet før skolestart, bare et lite steinkast fra Oslo Spektrum – storstua som tre kvelder i april skal forvandles til landets råeste grisebinge, skriver bandet i pressemeldingen.

Billettsalget starter tirsdag 30. august klokka 12:00.

Det blir da mulig å kjøpe billetter i tre ulike kategorier – sitteplasser, ståplasser og grisebingen.

Arrangementene vil ha fri aldersgrense.