Bon Iver – det musikalske prosjektet ledet av Justin Vernon fra Wisconsin – har gitt det norske publikummet en rekke med uforglemmelige øyeblikk. Tross den eksplosive populariteten har bandet gått gradene fra John DEE i 2008 til Sentrum Scene i 2011. La oss heller ikke glemme de to fantastiske besøkene hos Øyafestivalen i 2009 og 2013, skriver arrangør Goldstar.

En stund så det ut til at Øyafestivalen ville bli det siste vi fikk se til Bon Iver.

Kort tid etter at bandet avsluttet Øyafestivalen på Sjøsiden det året, annonserte Justin Vernon at han ville ta en pause fra Bon Iver for å fokusere på andre prosjekter (bl.a kritikerroste Volcano Choir og å spille inn musikk med Kanye, The Staves og Francis & The Lights)

Men i fjor kom nyheten om at Justin Vernons Bon Iver-pause ikke skulle bli permanent. Han hadde begynt å skrive låter til Bon Iver. I midten av august kom dobbeltsinglene med de forunderlige navnene 22 (OVER S∞∞N) [Bob Moose Extended Cab Version] og 10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄(Extended Version) veldig uanmeldt, men samtidig med en melding om at Bon Iver var definitivt tilbake. Det 3. albumet, ”22, A Million”, slippes 30. september på Jagjaguwar.

Konsertarrangøren Stian Pride fra Goldstar sier dette om den kommende konserten.

—Lite er så tilfredsstillende som å jobbe med en artist og se at de vokser fra John DEE til Sentrum Scene til Oslo Spektrum. Jeg har til gode å se Bon Iver levere noe annet enn fantastiske konserter, og det skal bli en sann glede å oppleve dem i all deres innovative prakt inne i Oslos storstue.

Bon Iver kommer til Oslo Spektrum 29. januar. Billetter til konserten med Bon Iver blir lagt ut fredag 16. september kl. 10:00