Foto: Thomas Digervold


Selv om det tjuvstartes idag, starter det offisielle programmet til Vill Vill Vest imorgen. Da skulle det nesten bare mangle at by:Larm sender representanter over fjellet for å overvære festlighetene. Men de skal ikke bare gå på konserter og drikke pils. Litt jobbing blir det.

Bergen har opp gjennom årene levert noe av det aller beste innen norsk musikk, både i nasjonal og internasjonal sammenheng.
Byen har derfor alltid hatt en helt spesiell plass på by:Larm. Bergen har en egen evne til å dyrke fram talenter som ligger litt på siden av det norske. Det kommer stadig nye bølger med god musikk skyllende over oss, og selvsagt er vi tilstede på Vill Vill Vest for å finne det neste store
, forteller by:Larms programsjef Joakim Haugland.

Festivalsjefen til Vill Vill Vest, Vilde Blomhoff, kontrer med at
Det er kjempekjekt at by:Larm tar turen og jeg tror det blir vanskelig å bare velge tre. Det er også en kjempemulighet for artistene, som da vil bli de første som blir sluppet til by:Larm 2017. Det blir veldig gøy å ta turen i anledning by:Larms 20 års-jubileum, og å kunne sette vårt preg på en egen Vill Vill Vest-scene

Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der over 45 spennende og aktuelle artister spiller på 9 av Bergens mest etablerte scener! 15. og 16. september gjøres byen om til én stor konsertarena.