I forbindelse med 25-årsjubileumet av bandets milepælalbum «Images & Words», legger prog-rockgeniene Dream Theater ut på Europa-turné. Til glede for den store fanskaren i Norge kan vi bekrefte at amerikanerne vil holde fire konserter i vårt langstrakte land, med to konserter i Trondheim i Olavshallen, én i Stavanger på Forum Expo og én i Oslo Spektrum.

Olavshallen, Trondheim - 20. og 21. februar.

Stavanger Forum Expo - 24. februar.

Oslo Spektrum - 25. februar


Roadrunner-signerte Dream Theater offentliggjorde nylig sin nye, monumentale Europa-turné, og det er med glede vi kan bekrefte at bandet også tar turen innom Norge. Publikum kan forvente seg et spektakulært og enestående live-sett fra det ikoniske progressive rockebandet, hvor de vil fremføre sitt muligens beste album noensinne - «Images & Words» i sin helhet, samt mange andre låtfavoritter.

Dream Theater gjør seg i disse dager ferdig med sin Nord-Amerika-turné hvor de fremfører sitt nyeste og særs kritikerroste dobbeltalbum The Astonishing. Turnéen som gjestet Oslo Konserthus i februar i år, og som solgte ut hele tre forestillinger på rekordtid, består av 34 låter fordelt over to akter. The Astonishing debuterte med topplassering på Billboards «Rock»- og «Hard Rock»-liste.

Billetter i salg 24. november, kl. 09:00.