Pstereofestivalen i Trondheim har bygget seg opp til å bli en av landets beste festivaler, og i dag slapp festivalen de fem første artistene for neste års plakat: Phantogram (US), Silvana Imam (SE), Spidergawd, Cymbals Eat Guitars (US) og Sonny Alven.

De første artistene representerer sjangre som rock'n'roll, rap, skranglete nittitallsrock, trip-hop og rap, og legger en solid grunnmur for Pstereo 2017s lineup.

Phantogram (US) har gått fra å spille trip-hop til å samarbeide med storheter som Miley Cyrus og Big Boi. Den amerikanske duoen mikser 80-tallssynter, indie, electronica og pop i sitt uttrykk, og kommer til å sørge for et energisk liveshow på Pstereo.
Den svenske rapperen Silvana Imam (SE) er Sveriges kanskje aller viktigste artist om dagen. I tillegg til å ha gitt ut det knallsterke albumet «Naturkraft», vant hun også Guldmicken, prisen for årets liveartist, på P3 Guldgalan tidligere i år.
Vi får et gjensyn med det skranglete indiebandet Cymbals Eat Guitars (US), som siden forrige Pstereo-gig i 2015 har gitt ut sitt fjerde studioalbum «Pretty Years». Det blir en fornøyelse å nok en gang se Cymbals Eat Guitars energiske liveopptreden på Marinen!
Spidergawd har annonsert at deres fjerde fullengder er på trappene. Første sjanse til å oppleve det eminente rockebandet fra Trondheim på hjemmebane etter albumslipp får du på Pstereo. Sjekk ut videoen fra en av deres tidligere opptredener på festivalen:
Fana leverer nok en gang musikk fra øverste hylle med Sonny Alven aka Sondre Alvestad. Fanabuen føyer seg inn i rekken av houseprodusenter fra bydelen som har gjort stor internasjonal suksess de siste årene, og låta «Our Youth» har rundt 10 millioner avspillinger alene.Billetter til Pstereo er i salg.