Med sin første utgivelse på over tre år er Mikhael Paskalev endelig tilbake med den uforskammet fengende singelen «Witness». Låten ble umiddelbart omfavnet av P3 her hjemme, og her den strålende videoen:Det er lenge siden fansen har fått oppleve Paskalev live og den nye, meget dansbare singelen har ikke gitt oss mindre lyst til å se ham på scenen. Derfor er gleden stor over at han pakker med seg sitt utmerkede band tar turen innom disse spillestedene på nyåret:

02. februar, Stavanger, Tou Scene

03. februar , Bergen, Garage

10. februar, Oslo, Parkteatret (dobbelkonsert med Yngling fri alder)

Det er bare å glede seg, for her snakker vi om en gjeng med energiske og samstemte musikere, med både nye låter og tidligere hits i bagasjen.

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor. Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet «What’s Life Without Losers» nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber. I utlandet har Paskalev turnert i hele Europa, USA og Australia, hatt en av de mest spilte låtene på Australias viktigste radiokanal (Triple J), og hans musikk har figurert i en rekke filmer, serier og reklamer verden over.