Helgen 4-5. August 2017 står skatepunk-legendene på scenen i Norge på ny. Denne gang i Horten, på pønk-festivalen Kanalrock. Dette ble klart i går, da festivalen slapp Millenncolin som sin første headliner for neste års festival. Festivalen skriver på sin Facebook-side: «Vi har prøvd å booke de i evigheter, men til sommeren står endelig de svenske skatepunk-legendene Millencolin på scenen i Horten!»

De nylig norgesaktuelle svenskene i Millencolin er blant de virkelig store navnene fra skate-punken som hadde sin storhetstid i andre halvdel av 90-tallet. Deres konserter i Oslo, Bergen og Stavanger nå i November viser at de fortatt har et publikum som setter pris på dem. Derfor er det nok mange som kunne tenke seg en tur til Kanalrock neste sommer for å mimre tilbake til tiden da Pennybridge Pioners dundret ut fra boomblasteren på den lokale skate-rampen, mens man for hundrede gang forsøkte å naile en kickflipp.

Kanalrock skriver i en melding: «Vi har prøvd å booke Millencolin før, men det var først nå alt klaffet og vi fikk booket de til neste års festival. Millencolin på Kanalrock er nok det største vi noen sinne har booket, og jeg tror at alle som har et snev av forhold til Millencolin gleder seg til konsert. Det er noe ekstra ved å hente et av verdens største skatepunk-band til hjembyen»

Da er det bare å holde av 4-5. August og ta turen til Kanalrock for å få med seg det som fort kan bli en ny legendarisk kveld på bueskytterbanen i Horten!

(Festivalen kan ennå ikke bekrefte om Millencolin skal headline fredag 4. august eller lørdag 5. august, men vil bekrefte dato så fort de vet noe)
Kanalrock