KISS, som er Amerikas mestvinnende Gold Record Award-gruppe gjennom tidene, i alle kategorier - kan i dag med glede offentliggjøre en serie arenashow i Europa i mai 2017. Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer og Tommy Thayer stormet i sommer gjennom USA med sin kritikerroste og totalt UTSOLGTE arenaturné. Fansen i Europa ble naturlignok misunnelige og bandet innså raskt at det var behov for en turné på den andre siden av Atlanteren. Til glede for alle i Euoropa og Norge: nå er det bekreftet – KISS kommer til sommeren.

Legendariske KISS gjorde seg nylig ferdig med sin sjette, utsolgte runde med KISS KRUISE, hvor bandet sammen med bl.a. fanbases i KISS ARMY drar på et seksdagers cruiseseilas fra Miami til Cozumel og Grand Cayman. Eksklusive KISS KRUISE har naturlignok fra dag én vært en braksuksess, og i november 2017 arrangeres det på ny.

KISS er uten tvil et av musikkhistoriens mest innflytelsesrike band. Bandet har utgitt hele 44 album og solgt svimlende 100 millioner album på verdensbasis, samt gjort turnéer andre band og storheter bare kan drømme om. Bandets strålende karriere markeres nå med en global turné som ligger an til å slå alle rekorder.Billetter i salg 2. desember kl. 09:00.