I dag ble det kjent at de danske hardrockerne i Volbeat lanserer en omfattende stadionturné i Europa, august og september neste når. Til glede for norske fans er Telenor Arena den 7. september et av stoppestedene når bandet lover et livesett bestående av låter de aldri tidligere har gjort live, i kombinasjon med kjente favoritter og nytt matriell.

Special Guest lanseres snart. Billetter i salg 1. desember kl. 09:00.


Med en uttalt visjon om at dette skal og blir deres største og mest ambisiøse headliner-show noensinne, er det lite tvil om at det norske publikum bør notere seg datoen og sikre seg billet snarest. Volbeat, kvartettet som er kjent for sine energiske konserter lover å heve opplevelsen enda noen nivåer med en settliste bestående av et repertoar de aldri tidligere har spilt live, nytt materiale, og selvfølgelig deres største hits. Planene omfatter også en rekke gjesteopptredener.

"Vi har alltid som mål om å vokse og heve opplevelsen og produksjonen for hver turne vi planlegger. Det er av avgjørende betydning for oss å heve listen, og bringe fans noe helt spesielt i takknemlighet for den støtten fansen viser Volbeat. Denne gangen skal vi fremføre en settliste med sanger vi har aldri har gjort live, sammen med hits og nye låter. Vi vil gjøre det spesielt for publikum og oss selv. Dette kommer til å være en spesiell reise, som vi alle ser frem til å bringe til liv. " sier sanger Michael Poulsen i forbindelse med slippet.

LES OGSÅ Intervju med Rob Caggiano i Volbeat

Turneen starter i Hamburg den 23. august 2017 med flere utendørskonserter i Tyskland, sammen med konserter i Danmark, Sverige, Norge, Nederland, Sveits og Østerrike.


Siden oppstart i 2001 er det kritikerroste og Grammy-nominerte danske rockebandet Volbeat blitt kommersielt belønnet for sin unike og herlige blanding av klassisk rock 'n' roll, heavy metal, og rockabilly. Volbeats påvirkninger er alt fra Johnny Cash og Elvis Presley til Metallica og Slayer med et frisk og nyskapende lydbilde som raskt skilte de fra mengden. Deres nye studioalbum Seal The Deal & Lets Boogie debuterte på førsteplass i hele sju land som inkluderte Tyskland, Danmark, Sverige, Finland, Belgia, Østerrike og Sveits. I Canada og Norge nådde albumet andreplass på hitlistene, i USA på fjerde og i Storbritannia på 16.
Michael Poulsen (gitar/vocal) er en unik og visjonær historieforteller som bringer liv i karakterene han introduserer gjennom låtene. Videre er Volbeat Jon Larsen (trommer), Rob Caggiano (gitar), Kaspar Boye Larsen (bass).