Fredag 9. desember er det klart for årets siste Diamond Club på Internasjonalen. To av Bergens mest spennende indie-band Strange Hellos og Misty Coast står på scenen. Det blir vegger av deilig støy, klangvokal og groovey beats.

STRANGE HELLOS
Strange Hellos ble startet som et studio prosjekt høsten 2015 av Odd Martin Skålnes (O. Martin, Aurora) Birgitta Alida Hole (Lumikide), Fredrik Vogsborg (The Megaphonic Thrift, Casiokids) og Even Kjellby (Great News). Stor lyd, catchy melodier, drømmende vokal og skitne gitarer er hovedfokus når Strange Hellos samles for å skape musikk – en form for ny-power-pop med deilige referanser til blant annet Teenage Fanclub og Cocteau Twins. Bandet har til nå sluppet singlene «Broken Teenage Heart» og «Summer.» og har høstet god kritikk fra internasjonal presse.MISTY COAST
På den tåkete kysten av Bergen lager Misty Coast sin minimalistiske, friksjonsfulle og drømmende psych­pop. Inspirert av det vidtfavnende vestlandsklimaet er det i kontrastene duoen henter soundet sitt. Der det enkle møter det bisarre. Der det grimme blir det vakre.
Misty Coast er sideprosjektet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust i The Megaphonic Thrift. Her utfordrer de less­is­more­prinsippet og leter etter noe interessant i det opplagte. Dette er popmusikk på syre, med én fot på pedalbrettet og den andre trygt på bakken. Resultatet er en underlig og gripende virkelighetsflukt.Du kan vinne billetter til deg selv og venn om vet svaret på følgende spørsmål:

Odd Martin Skålnes (Strange Hellos, O. Martin og Aurora) sang tidligere i en kvartett fra Bergen, med bl.a. Øystein Braut fra Electric Eye. Hva het dem?