Foto: Johanna Siring


TRXD fikk en flyvende start på karrieren med den platina-sertifiserte debutsingelen Wherever You Go, som til nå har streamet over 8,5 millioner ganger. De har også høstet lovord i utlandet for sine remixer og produksjon, ble valgt ut som en av Spotify sine Spotlight Artists og blir beskrevet som «kommende stjerner på EDM-himmelen».

Emilie Adams fikk platekontrakt med Warner Music etter musikksatsingen The Stream som gikk på TV2 i fjor høst. Nå som hun deltar på TRXD’s nye singel Our City er hun først ute med musikk uavhengig av talentkonkurransen.

- Det hele startet med at vi lagde et ferdig track og hadde en visjon om å ha en kvinnelig vokalist, forteller Truls Dyrstad - den ene halvdelen av produsentduoen - til Musikknyheter.no.

- Vi hadde fulgt med på The Stream og hadde sansen for Emilie Adams. Og vi synes det var helt topp at hun hadde signert til det samme plateselskapet som vi var på selv, Warner. Så da ble det et naturlig valg at vi ønsket henne, legger David Atarodiyan til.

Emilie Adams var positiv til samarbeidet.
- Jeg digget låta første gang jeg hørte den. Det var utrolig gøy å få jobbe med så kreative mennesker, og er superfornøyd med resultatet!

Låten Our City handler om vennskap og det å dele alle minner og gleder i samme by.

- Jeg tror grunnen til at jeg likte låta med en gang var fordi jeg kunne kjenne meg så igjen i den. Kjæresten min og jeg har vokst opp i samme by, så jeg kunne med en gang relatere til budskapet - noe jeg mener er grunnleggende for en god låt, sier Emilie.

På spørsmål om de tre kunne tenke seg å gi ut flere låter sammen, er svaret enstemmig: JA!

- Hvilke planer har dere på hver deres front fremover?

Truls: Fred i Midtøsten, slutte med Cola og ellers bli kulere.

David: Bli ferdig med bachelorgraden, kjøpe ny morgenkåpe, bli litt mindre kul.

Emilie: Jeg skal jobbe med musikken jeg.

- Jeg visste det var noe vi hadde glemt, bryter David inn. - Ja, seff skal vi jobbe med musikken!

Truls: Ja seff! Dag og natt!

Ta en titt på tekstvideoen til Our City her: