For få dager siden slapp Amanda Tenfjord - kjent fra The Stream - sin nye låt Man of Iron.

- Låta ble til for ca. ett år siden, da jeg flyttet til Trondheim. Det var første gang jeg flyttet for meg selv og fikk smaken på voksenlivet. Alt var nytt, skummelt, men samtidig spennende. Låta er en slags refleksjon på alle følelsene som kom i denne perioden. Den handler om at man ofte leter etter å få styrke gjennom andre personer, kanskje kjæresten eller en god venn - men så finner man ut til slutt at det er inni seg selv man må finne styrken hvis man skal klare seg, forteller Amanda Tenfjord til Musikknyheter.no.

Hun legger til at hun har jobbet mye med låten for å få den slik den er.

- I begynnelsen var det bare meg og pianoet. Så har jeg holdt flere konserter der låten har fått prøvd litt ulike retninger og fått flere innspill fra bandmedlemmer.

Etter to helger i Ocean Sound Recordings i høst med gode musikere og venner, og Henning Svoren bak spakene, ble låten ferdig.

Amanda Tenfjord vant Musikkprisen - den største musikkonkurransen i Møre og Romsdal - i 2015. I fjor høst deltok hun i talentkonkurransen The Stream på TV2. Nå er hun plukket ut til å opptre på Trondheim Calling i februar.

Lytt til Man of Iron her: