Foto: Kristine Kroder-Schille

20. januar 2017 slipper Vidar Vang singlene «Blind» & «Kald som en skygge, lett som en vind». Dette er en forsmak på Vidars 8. album, som slippes høsten 2017. Albumet er hans andre på norsk.

- Blind var den første sangen jeg og Cato spilte inn etter «Vårres egen lille krig», og den følger opp litt av tematikken på det albumet. Det er en sang om begjær, om å jakte hverandre. Primalt og rett på. I produksjonen ville vi gi den et nattlig og rått lydbilde; litt rock noir, forteller Vidar Vang til Musikknyheter.no- Kald som en skygge, lett som en vind er en mollstemt, arktisk karaktervise. Cinematisk i lydbildet, med en tekst om menneskelig isolasjon. Jeg fikk med meg barndomskompisene fra de to første platene på kor på denne. Kenneth, Raymond og Gaute ga refrenget akkurat den rette vibben, sier han om låta.- Slik det ser ut nå, kommer jeg til å ferdigstille innspillingen av det nye albumet en gang i vinter/vår. Jeg tenker også å slippe en singel til før sommeren, avslutter Vidar.

Vidar Vangs kommende 8. album er ventet til høsten. Det er som de to foregående produsert av Cato "Salsa" Thomassen og Vidar Vang selv. Sangene er skrevet av Vidar Vang og Gaute Fredriksen.

Vidar Vang på Facebook

vidarvang.com