Real Estate har avslørt detaljene rundt sitt kommende album, "In Mind", som slippes 17. mars via Domino / Playground Music Scandinavia. Albumet er deres fjerde og ble spilt inn i Los Angeles med den Grammy-vinnende produsenten Cole M.G.N. (Beck, Snoop Dogg, Julia Holter). Åpningssporet "Darling" er ute i dag med en tilhørende musikkvideo, regissert av Weird Days.
Med sine 11 låter byr "In Mind" på lyden av et modent band som ikke bare er på toppen av sin karriere, men også midt i en periode full av endringer. Siden de slapp sin forrige plate "Atlas" i 2014, har låtskriver Martin Courtney blitt far til to og flyttet ut av storbyen i New York. Bassist Alex Bleeker har flyttet til California. I tillegg har Courtney, Bleeker, trommis Jackson Pollis og keyboardist Matt Kallman tatt i mot sin gamle venn Julian Lynch som fast gitarist i bandet, som følge av at en av grunnleggerne av Real Estate, gitarist Matt Mondanile, forlot bandet i 2015.

"Atlas" var utvilsomt et gjennombruddsalbum for Real Estate. I tillegg til å være et av årets mest kritikerroste album, resulterte det i spillejobber på Letterman og Conan, deres tredje utmerkelse som Best New Music hos Pitchfork på rad, og en utsolgt konsert på Shepherd's Bush Empire i London, deres største headliner-konsert i Storbrittania så langt.

Real Estate spiller på Coachella til våren, og legger ut på en lengre turné i etterkant av albumslippet. Mer informasjon følger senere.