Geo Pardalos er punkeren som også er kjent for å være blant Bergens beste rocketrommiser. Nå debuterer han som soloartist - og det i en helt annen sjanger enn man kunne vente seg. When The Sky Is Grey er en popjazz-låt som henter mye inspirasjon fra 50-tallet.

- Det begynte vel med at min mormor fikk meg hektet på gode gamle Gene Krupa som er en jazz-trommis. Pluss at jeg ville utvikle meg som produsent og ønsket derfor å jobbe med forskjellige sjangre, forklarer Geo Pardalos til Musikknyheter.no.

Ved siden av å være trommis er Pardalos også produsent og eier av Punch-In-The-Face-Records, og har samarbeidet med flere artister både bak spakene, som låtskriver og som musiker. Nå står han altså selv i fokus som vokalist.

- Jeg synes det er gøy å ha et prosjekt der jeg kan fokusere kun på syngingen, men samtidig er det ganske skummelt når folk har høyere forventninger til tekstene og stemmen min. Jeg føler meg tvunget til å levere bedre enn noen gang før, og det er en god følelse. Det hjelper selvfølgelig å ha et solid band i ryggen.

Geo Pardalos har planer om å slippe flere låter fremover, og utelukker ikke at det blir mer jazz.

- Har noen spennende singler som jeg har jobbet med i lang tid og som skal spilles inn om ikke så lenge, men ingen av dem ligner sjangermessig på When The Sky Is Grey foreløpig. Har planer om å gå for alternativ pop-sjangeren, men man skal ikke se bort fra at det kommer mer musikk som er inspirert av jazz, sier han.

Lytt til den ferske singelen her, der Pardalos også briljerer på fransk:En musikkvideo er også på trappene, og her kan du se bakomfilmen fra videoinnspillingen: