I musikkbransjen har man gjerne lett for å ty til begreper som legende og pioner når man omtaler artister med kommersiell suksess og lang fartstid. Men la gå, Pet Shop Boys er ikke bare legender, de har også revolusjonert den elektroniske delen av pop-musikken. Låter som ”It’s A Sin”, ”West End Girls” og ”Always On My Mind” har gjort dem til en av verdens mest suksessfulle duoer, med over 50 millioner solgte album. Neil Tennant og Chris Lowe har holdt det gående siden 1981, men har fortsatt evnen til å glede, underholde og overraske. Det blir garantert en hit-tung aften når britene med over 20 topp ti-låter i bagasjen kommer til Bergen med sin ”Super Tour 2017”.

Det er nå klart at de britiske EDM-frontrunnerne headliner lørdagen på Bergenfest. De spiller aller sist på Plenen, hvilket betyr at det spektakulære sceneshowet som har blitt deres signatur, får utfolde seg i sommernatten. Festivalen kan garantere at duoen har med seg laser, lys og teatralske elementer i dimensjoner du aldri har sett maken til på Plenen.

Lørdagen på Bergenfest blir en lang og variert dag. Portene åpner allerede klokken 12, og på programmet står artister som Bryan Ferry, Aurora, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Benjamin Clementine og Sushi x Kobe. Vi har også noen flere ess i ermet som vi skal avsløre i nær fremtid... Billettene ryker unna, og lørdagen på Bergenfest har de tre siste årene vært utsolgt, melder Bergenfest.