Allerede har festivalen greid å huke tak i navn som Solange og Father John Misty. I dag slapp de fire nye navn som skal pryde sommerens festivalplakat. Ry X, Spoon, Real Estate og Fieh er en fargerik kombinasjon av sjangere.

Ry X –Ry Cummings som han egentlig heter er en singer-songwriter fra Australia, som kanskje er best kjent for singelen Berlin. Flere kritikere har dratt sammenligninger i retning av Fleet Foxes og José Gonzalez.


 
Spoon - “Gamle” rockere fra Texas kommer tilbake til Norge. De er aktuelle med sitt niende studio album Hot Thoughts.

Real Estate - Siden den selvtitulerte debuten i 2009 har guttene i Real Estate ofte blitt sammenlignet med andre New Jersey-band som Yo La Tengo og The Feelies. Real Estate har klart å utvikle en helt særegen lyd med sine tre forrige album, en slags tåkete form for psykedelisk surfpop som fort ble en kritikeryndling og ikke minst skaffet dem en stor fanskare.



FIEH- Sofie Tollefsbøl som er jenta bak bandet FIEH startet ut musikkarrieren som 15-åring. Hun var på musikknyheter.no sin liste over artister å holde øye med i 2017, og med god grunn. Musikken hennes har elementer fra R&B, jazz, soul og hiphop.

Piknik i Parken arrangeres 22-24. Juni ved Vigeland - museet.