Allerede har festivalen greid å huke tak i navn som Solange og Father John Misty. I dag slapp de fire nye navn som skal pryde sommerens festivalplakat. Ry X, Spoon, Real Estate og Fieh er en fargerik kombinasjon av sjangere.

Ry X –Ry Cummings som han egentlig heter er en singer-songwriter fra Australia, som kanskje er best kjent for singelen Berlin. Flere kritikere har dratt sammenligninger i retning av Fleet Foxes og José Gonzalez.


 
Spoon - “Gamle” rockere fra Texas kommer tilbake til Norge. De er aktuelle med sitt niende studio album Hot Thoughts.

Real Estate - Siden den selvtitulerte debuten i 2009 har guttene i Real Estate ofte blitt sammenlignet med andre New Jersey-band som Yo La Tengo og The Feelies. Real Estate har klart å utvikle en helt særegen lyd med sine tre forrige album, en slags tåkete form for psykedelisk surfpop som fort ble en kritikeryndling og ikke minst skaffet dem en stor fanskare.FIEH- Sofie Tollefsbøl som er jenta bak bandet FIEH startet ut musikkarrieren som 15-åring. Hun var på musikknyheter.no sin liste over artister å holde øye med i 2017, og med god grunn. Musikken hennes har elementer fra R&B, jazz, soul og hiphop.

Piknik i Parken arrangeres 22-24. Juni ved Vigeland - museet.