Det har vært stille fra Feist en stund, men denne våren kommer det ny musikk. Torsdag 10. august kommer hun til Tøyenparken. Samme dag spiller The xx, Ryan Adams, Gabrielle, Mac Demarco, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Thee Oh Sees, Sampha, Julia Jacklin og flere andre.

FEIST (CA) – tors 10. Aug
I april kommer det endelig nytt album fra Feist, en utgivelse vi veit mange har venta på. I den anledning skal hun ut på turné igjen, og vi er veldig begeistra for at hun tar turen innom Tøyenparken fem år etter at hun gleda publikum i Middelalderparken. Det har gått hele seks år siden den Grammy-nominerte og Juno-vinnende skiva Metals. Siden sist hun var plateaktuell har Feist jobbet med et prosjekt for HIV-smittede unge i Malawi.

Spin har påstått at: - … Feist helped blur the line between indie rock and pop, DIY songstress and gussied-up diva, bedroom hush and Coachella roar.

Leslie Feist har samarbeida med blant andre Wilco, Peaches, Kings Of Convenience. Periodevis har hun vært en del av indiebandet Broken Social Scene, men de siste årene har hun fått absolutt mest oppmerksomhet for soloskivene. Det tredje albumet, The Reminder fra 2007, var et gjennombrudd hjemme i Canada og internasjonalt. Hun fulgte opp på stekt vis med Metals i 2011. Nå er forventingene høye og vi føler oss sikre på at Feist vil innfri med mer stemningsfull og småmelankolsk pop.I går ble Broen også bekreftet til Øya.

I august spiller Broen på Øya, og kort tid etterpå gir de ut sitt andre album. Det betyr at du får mulighet til å høre en forsmak i Tøyenparken. Det første hintet om hvordan skiva blir får du allerede idag, med singelen <3. Det nye albumet skal ut internasjonalt på selveste Bella Union, som har gitt ut musikk med Beach House, Father John Misty, Explosions In The Sky, Midlake og mange andre. Her hjemme står Su Tissue for utgivelsen.

Broen overser glatt alt som finnes av sjangerkonvensjoner og syr R&B, rap, jazz, improvisasjon, psykedelia, dub, elektronikk og støy sammen med sin helt egne form for popteft. Musikken er gjerne både fengende, vakker, rar og spennende, men den er aldri kjedelig. I tillegg er de et fantastis liveband. Debutalbumet Yoga kom i 2015 og imponerte mange. Nå er de i ferd med å få et enda større publikum.