Visesangeren Kåre Indrehus fra Ålesund har det siste drøye året sluppet 4 singler og nå er det endelig klart for hans fulle debutplate. Den kommer ut digitalt og i fysisk format (vinyl) 17. mars og har fått den fantastiske tittelen Fra et bilvrak på Klipra, og for de som lurer så er Klipra et lite område noen få minutters gange fra Ålesund sentrum, hvor også undertegnede for tiden har sin adresse.

Platen inneholder 9 låter, deriblant tre av Kåre Indrehus tidligere singler (Sult, Farlig fantasi og Trygdeblues), og er låter av det personlige og tragikomiske slaget, litt i samme gate hvor man finner kjente og kjære navn som Tønes og Stein Torleif Bjella.

Om platen kan man lese i presseskrivet:
"Utgivelsen markerer starten på en dypt personlig musikk-triologi, og består av ni låter som utforsker den lange reisen fra bygd til by, fra Sunnmøre til Oslo, og som tar et dypdykk ned i tragikomiske inntrykk fra ville ungdomsår, håpløs kjærlighet, voksenlivets bekymringer, skakkjørt privatøkonomi, arbeidsliv, musikkbransje, ekteskap og farskap.

Albumet er skrevet, arrangert, og produsert av Indrehus selv, og mikset og mastret i samspill med Even Bekkedal. På kontrabass bidrar Erik Normann Sannes Aanonsen (Moddi, Siv Jakobsen, Monograf) og på fiolin høres Tone Jordal Tollaas (Skare).

Låtliste:
1. Skyggen på perrongen
2. Sult
3. Trygdeblues
4. Anger er mitt navn
5. Snart i mål
6. Sorgenfrigata 15
7. Medaljens bakside
8. Vinter
9. Farlig fantasi

Den kan allerede nå forhåndsbestilles hos The Garden og vil komme til flere utsalgssteder etterhvert.

I forbindelse med plateslippet vil det være mulig å få med seg Kåre Indrehus spille konserter på følgende steder denne våren:

25. mars - Oslo (Mono)
1. april - Tønsberg (TBA)
7. april - Ålesund (Søstrene Fryd)
8. april - Ørsta (Fru Svendsen)
26. mai - Stavanger (Hanekam)
27. mai - Haugesund (Skapåbar)
28. mai - Bergen (Folk & Røvere)