Våren 2016 slapp PJ Harvey sitt niende studioalbum «The Hope Six Demolition Project» som ble spilt inn i Somerset House i London i 2015. Prosessen var noe uvanlig, da hun ga publikum mulighet til å observere mens hun spilte inn. I fjor sommer spilte PJ Harvey sin første konsert på en norsk festivalscene på 15 år. Konserten i Tøyenparken ga henne terningkast 5 i aftenposten, som kalte konserten en «Kompromissløs triumf for PJ Harvey». Vår anmelder ga konserten 9/10 PJ harvey på Øya

Polly Jean Harvey er blant de siste 25 åras mest spennende navn innen rock. Hun tok pusten fra mange med de upolerte tidlige albuma Dry (1992) og Rid Of Me (1993), mens den påfølgende To Bring You My Love (1995) var den første som havna høyt på de norske salgslistene. Hennes uforutsigbare karriere er aldri kjedelig å følge. Harvey har en fot i den punka delen av undergrunnsrocken og flere tær i bluesen. I tillegg er det lett å høre spor av såkalt kunstmusikk i flere av platene hennes.

Hun er eneste artist som har mottatt den anerkjente Mercury-prisen to ganger. I tillegg til musikk, har hun vært involvert i film, poesi og skulpturkunst. I 2015 ga hun ut boka The Hollow Of The Hand, et samarbeid med fotografen Seamus Murphy. Denne finnes også på norsk, som Den Open Handa (Samlaget, 2015), oversatt av Pedro Carmona Alvarez og Gunnhild Øyehaug.

Pj Harvey tar med seg «The Hope Six Demolition Project» og et 10-mannsband til Norge i august!



OSLO SPEKTRUM 13. AUGUST 2017! BILLETTER I SALG TORSDAG 23. MARS KL. 09.00.