Grand Café var kjapt tilbake i studio etter at deres faste trommis gjennom 8 år, Thomas Pytterud, sa takk for seg i fjor høst. Ny bak trommene er Norvald Nikolaisen.

- Vi ville kjapt ut og spille igjen, samt holde oss aktive på utgivelsesfronten. På første øving med Norvald følte vi det var full klaff og vi var gira på å gå igang ganske kjapt i studio, så vi kjørte på.
Dette resulterte I “I Need You”, sier vokalist Christer Krogh.

- Vi har den siste tiden hatt sterk musikalsk inspirasjon fra det noget ecstacybefengte house-opplegget England drev med på tidlig 90-tall. Vi prøver å putte mye av dette inn i musikken, og vi så gjennom denne låten at det var en gyllen mulighet. Etter at vi begynte innspillingen, merket vi at det lå mye soul i låten vi også ville få frem, samt ei dose disco. Det var helt naturlig for oss å høre med Norges souldronning nummer 1; Kim Fairchild om hun ville være med på låten. Hun sa ja, og her er vi, avslutter han.

Låten er spilt inn i Velvet Recording med Christer bak spakene, Nick Terry (The Libertines, Primal Scream, Kvelertak) har mikset , og Brian Lucey (The Black Keys, The Kills, Ghost ) har mastret. Cover er gjort av Anna Karenina i Tres Gatos Design.

Låten blir å finne i alle streaming kanaler fredag 24.mars. Releasekonsert på Last Train med Bison onsdag 29. mars.