Foto: Alyssa Nilsen

Against Me! legger i følge pressemelding fra Rockefeller turen til Europa etter en pågående turné i Nord-Amerika med artsfrendene i Green Day:
Bandet kom i fjor med «Shape Shift With Me», som var deres sjuende studioalbum siden debuten i 2002. Deres folkrockpregede, melodiøse og energiske musikk har bred appell. «... fulle av energi og faenskap, spillegleden er der for fullt, og de så ut som om de koser seg med det de gjør. Det smitter over på publikum, og bidro til at de aller fleste hadde en flott kveld på Rockefeller i går,» skrev Musikknyheter etter konserten i 2015.

«Shape Shift With Me» var oppfølgeren til milepælen «Transgender Dysphoria Blues», et album som fikk kjempekritikker verden over – men også stor oppmerksomhet som første utgivelse etter at frontfigur Tom Gabel skiftet kjønn, og tok navnet Laura Jane Grace. «Åpningssporet og tittelkuttet harver av gårde i god folkpunk-ånd med store akkorder, hektiske trommer og en hypertent Laura Jane i front. «True Trans Soul Rebel» og «Drinking With the Jocks» blottlegger den vanskelige prosessen Grace har vært gjennom med briljant, frådende rock som sluttresultat,» skrev Dagbladet og kastet en femmer på terningen.



Billetter i salg nå.