Svensk-amerikanske liv består av Lykke Li, samt medlemmer fra Miike Snow og Peter Bjorn & John. Fredag 11. august kommer de til Tøyenparken med deilig pop. Fra før er Pixies, The Shins, Cashmere Cat, Daniel Kvammen, Angel Olsen, Young M.A, Cosima, Kaitlyn Aurelia Smith og Emile The Dukes show Aasen tar helg bekrefta til fredagen. Flere navn kommer!

liv (SE/US) – fredag 11. august

I fjor ble det kjent at Lykke Li har slått seg sammen med to av medlemmene fra Miike Snow, den meget aktive Björn Yttling og produsent Jeff Bhasker. Sammen lager de herlig pop med referanser til Fleetwood Mac, ABBA og annet som er behagelig i øret. Medlemmene har kjent hverandre i flere år, blant annet gjennom deltagelse i kollektivet Ingrid.

Vokalist Lykke Li har hatt internasjonal suksess med tre album, og fikk et gjennombrudd med singelen I Follow Rivers i 2011. Björn Yttling er for enkelte mest kjent fra trioen Peter Bjorn & John, men han har også produsert Primal Scream, Robyn, Moneybrother og Lykke Li. Miike Snow er et svensk-amerikansk band, som har gitt ut tre album og spilte på Øya i 2010. Jeff Bhasker har jobba med utgivelser av Kanye West, Alicia Keys, Lana Del Rey, The Rolling Stones og mange, mange andre.

Så langt har det kommet to singler fra liv. Wings Of Love har vært en gjenganger på radio i flere månder og varsler om den gode stemningen det kommer til å bli når liv skal spre flere knallsterke låter utover Tøyenparken.