Foto: Jonathan Vivaas Kise / Red Bull Content Pool


I annledning av 1. års jubileet til Oslovelo arrangerte artistprogrammet Red Bull Sound Select (RBSS) en konsert med fokus på engelskspråkelig rap og hip hop. En lang kø rundt kvartalet og et stappet Oslovelo hadde møtt opp for en energisk kveld med høy musikalsk kveld.

Med Ivan Ave på plakaten var allerede trekkplasteret betydelig. Ivan Ave startet 2017 med utgivelse av singelen Also (co-produsert av Kaytranada), etter et strålende 2016, og fortsetter nå med flere drypp av en kommende fullengder. V fikki se og høre neste del av denne reisen, i form av premieren på musikkvideoen til låta "Young Eye" Og han leverte et sterkt sett som avsluttet med den Kaytranada produserte låten.

 photo REDBULL_SOUNDSELECT_29_MARCH_2017-8_zpsdfg0dlw9.jpg

Foto: Jonathan Vivaas Kise / Red Bull Content PoolOgså nykommere som har blitt båret fram av artistprogrammet fikk sin tid i solen denne kvelden. Fra Danmark leverte Noah Carter et basstungt og solid set med en dyp vokal og trapinspirert produksjon.

 photo REDBULL_SOUNDSELECT_29_MARCH_2017-35_zpsrnnvuuc3.jpg

Foto: Jonathan Vivaas Kise / Red Bull Content PoolDen Oslobaserte rapperen Aligo imponerte med sin første konsert under RBSS banneret. Han hadde et energisk og levende sett med gode samples og sterk tekstlevering.

 photo REDBULL_SOUNDSELECT_29_MARCH_2017-30_zpslnpbonak.jpg

Foto: Jonathan Vivaas Kise / Red Bull Content PoolEn velykket kveld av kuratorer og et artistprogram som muligjør en plattform hvor artister kan bli plukket opp både nasjonalt og internasjonalt. Vi har tidligere skrevet om Amanda Delara som gjennom RBSS har fått mulighet til å være i studio med stjerneprodusenten The-Dream og det er ingen tvil om at det er mye talent i artiststallen noe gårsdagens konsert beviste.Red Bull Sound Select
Ivan Ave Soundcloud
Aligo Soundcloud
Noah Carter