Foto: Mario Urban

Da bergensbandet Young Dreams slapp debutalbumet «Between Places» i 2013, ble det hyllet både her hjemme og ute i den store verden. Nettsteder og aviser som Pitchfork, The Guardian, NME, Interview Magazine og Musikknyheter.no var alle svært begeistret for den solfylte popmusikken. Platen ble også belønnet med Spellemannpris i kategorien Indie.

Høsten 2016 kom første livstegn fra bandet på tre år med den utsøkte singelen «Of The City». Nå er låtskriver og produsent Matias Tellez og hans kompanjonger klare med enda en ny låt.

«Sinner (I’m Sorry)» er en elektronisk psych-pop perle, som fusjonerer elementer fra både 70- og 90-talls RnB med Bacharachske melodier og moderne hiphop.- I fjor vår leide jeg et hus i Los Angeles, og i det huset sto et nydelig, gammelt piano. Det må ha vært fra 1800-tallet eller noe. En kveld jeg satt og så ut over byen fikk jeg en tekstlinje i hodet. Så løp jeg bort til pianoet og satte melodi til den og tok opp resultatet på telefonen min. Et kvarter senere var sangen ferdig, og det var «Sinner (I’m Sorry». Sluttproduktet låter veldig moderne, noe som er ganske ironisk, med tanke på at den ble skrevet på et piano fra Napoleons tid, sier Matias Tellez.