Rammsund har gjennom flere år bygget seg opp litt av en fanskare gjennom sine coverversjoner av Rammstein - på nynorsk! Med låter som Muttern, Du duftar godt og Eg vil har de etterhvert klatret seg opp fra å være et undergrunnsband, til å varme opp for DDR i selveste Oslo Spektrum!

Lørdag 22. april spiller de sin hittil største headline gig på Sentrum Scene i Oslo. Bandet lover tung musikk og et skikkelig pyroshow, og melder i følge Rockefeller.no at:

"No smell det! I anda åt Rammstein tek Rammsund målsaka i venstre hand og fyrverkeriet i høgre, og smell Sentrum Scene til pinneved! Dette vert den fyrste konserten med full sceneproduksjon, sidan Rockefeller i 2010. Sju år har med andre ord gått, sidan folk kunne sjå Rammsund i full fjærdrakt. Fyr laus! Ikkje gå glipp av denne muligheten, det kan bli lenge til neste gong du får sjå Rammsund med fullt pyroshow!"

Dette er med andre ord ikke noe man bør gå glipp av, så vi deler ut billetter til konserten! Alt du trenger å gjøre for å få ta med deg en venn til Sentrum Scene 22. april er å svare på dette spørsmålet:

Hva er originaltittelene på de tre Rammsund-låtene nevnt i denne artikkelen?

Vinnere trekkes 21. april.


Sjekk facebook-eventet her!
Last ned musikken til Rammsund gratis her!