Gorillaz er tilbake, og er klare for Norge og Oslo Spektrum 5. november !

”Gorillaz er pionereer innenfor sin sjanger og er like unike i dag som det de var da de startet. Hvis anmeldelsene fra utlandet er noe å dømme etter, blir denne konsertopplevelsen en ren hjemmeseier. Vi har jobbet lenge for å få dette til og jeg gleder meg enormt til en konsertopplevelse utenom det vanlige!” - Peer Osmundsvaag, arrangør - Atomic Soul AS

16 år etter deres selvtitulerte debutalbum og nesten syv år etter bandet la opp er de tilbake med nytt album og påfølgende turné.

Britiske Gorillaz har i løpet av sin karriere hatt en eventyrlig suksess med utsolgte turneer, hundre millioner av streams, flerfoldige priser og kritikerroste album. Debutalbumet solgte over syv millioner og landet dem en plass i «World Guiness Book of World Records» som det mest suksessfulle virtuelle bandet. Oppfølgeren «Demon Days» som kom fire år etter inkluderte hitlåten «Feel Good Inc.» som skaffet de en Grammy Award for «Best Pop Collaboration With Vocals».

Det virtuelle bandet ble startet i 1998 av frontfigur i Blur, Damon Albarn og tegneserieskaperen Jamie Hewlett. Bandet består av fire animerte karakterer; 2D på vokal, bassist Murdoc Niccals, gitarist Noodle og Russel Hobbs på trommer.

28. april slapp endelig Gorillaz sitt etterlengtede studioalbum «Humanz». Med på albumet har de har fått med seg artister som Pusha T, Danny Brown, D.R.A.M, Grace Jones, De La Soul og mange flere.

Dette blir en episk kveld, og en fantastisk konsert med verdens mest suksessfulle virtuelle band i Oslo Spektrum 5. november.Billetter i salg via Ticketmaster.no fredag 05.05.17 klokken 10.00