H&M Loves Music Oslo offentliggjør i dag hele sitt 2017-program. Årets plakat samler et bredt utvalg aktuelle norske artister innen sjangere som urban, rap, pop og elektronika - artister med både nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt.

«Det er femte året på rad at vi presenterer de beste og mest aktuelle norske artistene, og det er veldig morsomt å konstatere at det har blitt en mer takknemlig oppgave for hvert år. H&M Loves Music Oslo feirer i år 5-årsjubileum, og i løpet av denne perioden har norsk musikk bare blitt bedre og bedre», sier festivalsjef Vibeke Holann.

«I år presenterer vi alt fra nasjonale storheter som Dårlig vane, Kajander og Izabell, til artister med begynnende internasjonalt nedslagsfelt, som Dagny, TRXD og Coucheron. Ekstra morsomt i år synes vi er det at vi har fått med Hkeem, som godt hjulpet av populariteten til SKAM har fått tusenvis av fans over hele verden med en norskspråklig låt».

Holann legger til at H&M Loves Music Oslo er ment som en opptakt til festivalsommeren 2017, og at alle konsertene er helt gratis.

Den populære heldagsfestivalen har vokst frem i takt med en ny generasjon norske artister og er den eneste i sitt slag som rendyrker aktuell norsk elektronisk og urban musikk. Tidligere år har artister som Arif, Lemaitre, Cezinando, Unge Ferrari og Julie Bergan holdt noen av sine første store konserter på H&M Loves Music Oslo, mens de ennå har vært helt i startgropa av sine respektive karrierer. H&M Loves Music Oslo er nå et fast innslag i den norske festivalkalenderen både for artister og fans.

Følgende artister er nå bekreftet til H&M Loves Music Oslo 2017:

Dagny – Hkeem – Miss Tati – Oral Bee – Rytmeklubben – Dårlig Vane – TRXD – Coucheron – Carl Louis feat. Frøder – Fanny Andersen – Mugisho – Izabell – Emma Jensen – Pasha – Kajander

I tillegg stiller DJene Tomine Harket & Ida Helene, LotionBoyz (med ikke ukjente "Unge" Stig Haugen i rekkene) og Leks & Even (Also Known As).Årets program starter kl. 14 med åpen utescene på Vulkan ved Mathallen. Kl. 20 inviteres publikum inn på Vulkan Arena. Konsertene er gratis og åpent for alle. Kveldsarrangementet har 18 års aldersgrense og har påmeldin her