Foto: Øystein Klock

Den 24. februar i år slapp Brut Boogaloo ny musikk for første gang på nesten ni år. I dag kjører Musikknyheter.no premiere på "Human Snake" som er den andre singelen fra Brut sitt etterlengtede tredjealbum, Back On The Horse, som har release 25. august. Låta er ute overalt i morgen.

«Forventninger er det få av når det kommer til singel og plateslipp. Vi har derimot forhåpninger om at mange kommer til å sjekke ut singelen, at den blir listet på P3 og P13. At festivaljobber kommer i fleng og at en av oss må stå frem med «den tunge tida» i pressen. Kanskje en spellemannsnominasjon. Er vel ikke for mye å forlange?", sier trommis Børge Sageng Henriksen til Musikknyheter.no
Brut Boogaloo har vært et kjent navn blant rockeelskere siden de slapp sin smått legendariske EP ”Do The Boogaloo” i 2001. En av disse rockeelskerne, og Brut Boogaloo sin kanskje aller største fan, er selveste Nicke Andersson (The Hellacopters, Imperial State Electric, Entombed). I et intervju med Feedback i 2016 sa: ”Jeg synes jo for øvrig at verdens beste band er Brut Boogaloo.”

Den kommende plata har Brut Boogaloo produsert plata selv.

Brut Boogaloo spiller på Mother Likes It Records' labelkveld onsdag 24. mai på John DEE med blant andre Label og Firetop Mountain. Du kan vinne to billetter om du vet svaret på følgende spørsmål:

Hva heter Brut Boogaloos andre album?