Oslo Konserthus feirer denne høsten sin 40 års-dag med en lang rekke begivenheter, og lørdag 23. september er det klart for konsert med rocketrioen Motorpsycho. For første gang. Bandet fra Trondheim er tilbake med en ny besetning, som slipper et nytt album på Rune Grammofon i september. Konserten markerer en ny epoke i Motorpsychos lange karriere og blir en av de første med trommeslager Tomas Järmyr.

"Vi har lenge ønsket oss Motorpsycho til Konserthuset og håper det blir en anledning for bandets mange trofaste fans til å oppdage noen nye sider ved deres musikk. Det har altid vært spennende å følge Motorpsycho og vi er sikre på at lyd, scene og sal vil fungere som en ypperlig utskytningsrampe for gruppens neste musikalske kapittel" sier Pelle Neraasen , prosjektleder i Oslo Konserthus.

Motorpsychos nye album er spilt inn i White Buffalo Studios, LA og Rancho De La Luna , Joshua Tree og er ifølge bandet selv en blanding av "tradisjonell" Motorpsychodelic-musikk og noe nytt og spennende.

– En ny trommis og nye omgivelser. Alle er faktorer som spiller inn når man lager plate. Resultatet er "bloody wonderful”. Det låter friskt, inspirert og når lett opp til våre gamle standarder. Du kommer til å digge det!, sier bandet til fansen.

Motorpsycho blir av mange regnet som et av Norges største og viktigste band, som siden debuten i 1989 har gått opp sine helt egne veier. Gruppen fikk tidlig en stor fanskare utenfor Norges grenser, og har vært enestående kreative og produktive gjennom snart 30 år. Etter konserten i Oslo Konserthus står en lengre turné i Europa på planen.Billetter til Motorpsycho i Oslo Konserthus 23. september legges ut for salg via Ticketmaster og Oslo Konserthus. mandag 22. mai, kl 10.00.